Η εταιρεία

Είμαστε ταλαντούχοι με δημιουργικό μυαλό και 30 ετών εμπειρία.
Βραβευτήκαμε με το Χάλκινο μετάλλιο στα ED Awards 2020, με το χρυσό στα Red Dot Awards 2021 & με το Χάλκινο μετάλλιο στα A΄ Design Awards 2022.

Η erasmus-gifts είναι μια νέα δραστηριότητα τις εταιρείας efhis ergon του σχεδιαστή Σπυρίδωνα Γκίζα, που δραστηριοποιείται στον τομέα των λύσεων σχεδιασμού και εκτύπωσης και έχει την έδρα της στην Ν.Ιωνία Αττικής.

Όλες οι δημιουργίες μας διατίθενται κατόπιν παραγγελίας και σχεδιάζονται από την ομάδα μας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και τους γεωγραφικούς περιορισμούς.

Κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών μας, μαθαίνοντας μέσω αυτών και γνωρίζοντας τις ανάγκες της αγοράς, σχεδιάσαμε μια σειρά προϊόντων που αφορούν το δώρο συμμετεχόντων στο πρόγραμμα erasmus όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.

Όλα μας τα προϊόντα παράγονται στην Ελλάδα από καινοτόμες εταιρείες που συνεργαζόμαστε σε αποκλειστικό σχεδιασμό. Πολλά από τα σχέδιά μας είναι σε αποκλειστική διάθεση στην Ελλάδα.

Η erasmus-gifts αναπτύσσει προσαρμοσμένες λύσεις δώρου, σε στενή συνεργασία με τους πελάτες της.
Ειδικευόμαστε σε δημιουργικές και οικονομικά αποδοτικές υπηρεσίες παραγωγής που παράγουν προσαρμοσμένα πακέτα προϊόντων που έχουν ως στόχο να εντυπωσιάσουν τους τελικούς αποδέκτες.

Το τρίπτυχο με το οποίο εργαζόμαστε βλέποντας το μέλλον είναι ο σύγχρονος σχεδιασμός, η ποιοτική εκτύπωση και η παράδοση στον επιθυμητό χρόνο.

Σχεδιάζουμε βάση τις ανάγκες του πελάτη και τις χώρες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, ενώ το δημιουργικό μας τμήμα προετοιμάζει τα τελικά σχέδια που θα βοηθήσουν στην παραγωγή.

Αναλαμβάνουμε την εκτύπωση και την παραγωγή με βάση των προδιαγραφών σας και παραδίδουμε το τελικό προϊόν στον προορισμό που μας ορίζετε σε όλη την Ελλάδα.

Σας ακούμε και αφιερώνουμε το χρόνο και την προσοχή που σας αξίζει.

Ευχαριστούμε
Σπύρος Γκίζας
erasmus-gifts